Наталия Кобилкина избра най-практичния вариант да празнува първия рожден ден

...
Наталия Кобилкина избра най-практичния вариант да празнува първия рожден ден
Коментари Харесай

Кобилкина закъса с парите, стиска се за ЧРД на сина си

Наталия Кобилкина избра най-практичния вид да чества първия рожден ден на сина си Филип. Вместо да заплаща за празненство в Атина, където е непрекъснатият ѝ адрес сега, или да пътува при роднините си в Русия, тя реши да означи мотива в България. Така ѝ излезе допустимо най-евтино.

Умната и съобразителна сексоложка реши да не се изхвърля на първия празник на детето си. Тя се отхвърли от концепцията да кани доста посетители и да се фука в обществените мрежи със фотоси с балони, цветя, скъпи украшения и курабийки по поръчка, които костват колкото три естествени празненства в детски център. Вместо това предложения единствено няколко близки другари на празника, който пък реши да провежда в ресторант в центъра на София. Не може да се каже, че мястото е кой знае какъв брой ВИП, не е и извънредно на ниска цена – става въпрос за напълно обикновено заведение, в което се предлага всякаква храна – от пица и паста до стекове. Наталия не се е изхвърлила и с тортата. На детето в ресторанта е било поднесено парче, а не цяла торта. Затова пък от фотосите проличава, че компанията е изкарала вечерта в отлично въодушевление.

Поръчкова торта е била поднесена в центъра, в който Кобилкина и нейните сътрудници одобряват клиенти. Не е изключено тя да е била подарък от хората, които движат бизнеса на сексоложката в България, откакто тя се реалокира за живее в Гърция със своя мъж. Понеже детето е родено в София, надписът на тортата също е на български – „ Честит рожден ден ”. „ Той още не може да си хапва от нея, само че аз мога ”, изяснява щастливата майка с коментар към фотографията.  Малкият Филип се роди на 27 февруари предходната година . Майка му не крие, че желае най-малко още едно дете. Но ще изчака още малко, тъй като раждането е било с интервенция и лекарите я поучават да роди второ бебе минимум две години след първото, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР