Наталия Кобилкина е помогнала на половин милион души да станат

...
Наталия Кобилкина е помогнала на половин милион души да станат
Коментари Харесай

Кобилкина пред „Дейли стар“: Българите са по-добри любовници от американците

Наталия Кобилкина е помогнала на половин милион души да станат по-добри любовници. Това излиза наяве от материал с нея в известното английско издание „ Дейли остарял ". В него сексоложката, която е показана като „ специалист ", разкрива за какво континенталните европейци, в това число и българите, както и британците са по-добри под юргана от американците. В огромните градове като Ню Йорк хората нямат време. Съединени американски щати имат „ просвета на бързо хранене и бързи връзки.

Те се срещат, „ бам, бам " и сбогом ",

разкрива наблюденията си 39-годишната експертка по интимни връзки, която открила, че оттатък океана всеобщо вършат секс още след първата среща. „ Британските мъже могат да дойдат с цветя на първата среща и кутия шоколадови бонбони. Понякога те са подготвени да предложат повече от времето си. Да си джентъпмен в никакъв случай не е старомодно ", прибавя в материала Кобилкина, която преди време прикани българските мъже да не се мислят за сексмашини.

„ Много двойки идват при мен след 15 години брак и споделят, че нямат полов живот. Когато приказваме, е необикновено, за- щото по-късно вършат най-хубавия секс в живота си. Ако искаш нещо, кажи го, не очаквай сътрудникът ти да го познае ", акцентира още Кобилкина, която напусна България и към този момент живее в Англия, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР