Наталия Ефремова – зам. министър на труда и социалната политика,

...
Наталия Ефремова – зам. министър на труда и социалната политика,
Коментари Харесай

Експерти дискутират бъдещето на ВЕИ индустрията на кариерен форум

Наталия Ефремова – зам. министър на труда и обществената политика, и Цветан Симеонов – ръководител на Българската търговско-промишлена палата (БТПП), ще бъдат измежду специфичните посетители на събитието тази сряда. Кариерният конгрес, отдаден на ВЕИ промишлеността – „ Презареди кариерата си “, ще събере на едно място видни представители на енергийния бранш от държавната администрация, бизнеса и реномирани университетски институции. Посетителите на събитието ще имат неповторимата опция да се срещнат с действителните благоприятни условия и кариерните вероятности в най-динамично развиващия се бранш на възобновимата сила.

Кариерното ревю и конгрес „ Презареди кариерата си “ ще се организира в Astoria Grand Hotel от 10:00 до 16:00 ч. на 17 май, като входът за събитието е свободен, а участниците могат да се срещнат с забавната програмата и да се записват на: . Изложението се провежда от съдружие и.

В изложбената и конферентна част на „ Презареди кариерата си “ са включени водещи компании от енергийния бранш. Генерален сътрудник на събитието е CLS Installers. На място бъдещите ВЕИ експерти ще могат да се срещнат с опитни експерти, както и да получат скъпи препоръки за своето кариерно развиване. Основен сътрудник е HRS Bulgaria , безспорният водач в страната за ръководство на човешките запаси. Партньорите от VVT Engineering, Solaris Montage и Hecsolar ще показват на посетителите необятният лист от прерогативи на специалност в стремително разрастващ се ВЕИ бранш.

Водещите тематики, които ще бъдат разисквани на сцената по време на панелните полемики, са основни за ВЕИ промишлеността в България и енергийния преход на страната . Сред тях са преимуществата и опциите за работа в слънчевия отрасъл, образованието като катализатор на енергийния преход, както и най-хубавите практики при създаване на електроцентрали. Пълен лист на специалистите, които ще вземат присъединяване в полемиките, може да бъде открит в на форума.

Събитието „ Презареди кариерата си “ е невероятна опция за среща на квалифицирани претенденти за работа с водачите в бизнеса, иницииране на сполучливи колаборации сред компании и университети за качествена подготовка на фрагменти, както и за определяне на дълготрайно партньорство на ВЕИ бранша със съответните държавни институции за реализиране на енергийните цели на България. Квалифицирани фрагменти, както и студенти и възпитаници от цялата страна, ще имат опция да посетят събитието със съдействието на: Нов български университет, МРЦК, Технически университет – София, Технически университет – Габрово, Русенски университет „ Ангел Кънчев “, Стопански факултет към Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ и Професионална гимназия по електротехника и електроника – гр. Пловдив.

Първото издание на кариерния конгрес отдаден на ВЕИ промишлеността се организира с медийната поддръжката на: Българска телеграфна агенция, Телеграф, Banker.bg, Econ.bg и Novinite.bg.

За повече информация и регистрация за събитието, апелирам, посетете:

За Соларна Академия България:

Сдружение СОЛАРНА АКАДЕМИЯ БЪЛГАРИЯ е учредено в края на 2021 година като отговор на потребността от повече осведоменост, създаване на устойчива тактика за развиване на енергийния бранш в България и подкрепяне на образованието да отговори на новите потребности на пазара на труда.

Дейността на Сдружението планува основаването на осведомителни акции, които имат за цел да разпространяват преимуществата на възобновимите източници на сила пред бъдещи вложители и обществото, да споделят проблематичните области, да поддържат образованието и образованието в бранша. Сдружението ще осъществя акции посредством потреблението на изяви в медиите, обществените мрежи, организация на конференции, семинари, отворени лекции, продан на положителни практики с страни, които са напреднали в своето развиване в региона на ВЕИ и енергийната успеваемост, и други.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР