Натали Трифонова се завърна в родния си град Велико Търново

...
Натали Трифонова се завърна в родния си град Велико Търново
Коментари Харесай

Натали Трифонова стана дама на абитуриент

Натали Трифонова се завърна в родния си град Велико Търново за абитуриентския бал на обичания си братовчед Сашо Ковачев . Чаровната синоптичка и водеща е била дама на младия джентълмен. От фотосите й в обществената мрежа се вижда, че е събрала погледите на всички присъстващи с къса черна лъскава рокля. Блондинката по принцип избира да носи минижупи, с цел да акцентира дългите си крайници.
„ Сашето е мой възпитаник! Много положително момче! ”, написа учителка на зрелостника под фотографията на Натали. Звездата на Би Ти Ви благодари за поздравите и пожелава попътен вятър на братовчед си.

Трифонова е доста близка с роднините си по майчина линия и постоянно върви с тях на почивки. С татко си не поддържа чак толкоз топли връзки, само че другояче не са скарани. Родителите й се развели, когато била дребна, и с баща й се отдалечили. С днешна дата той има друго семейство и по-млък наследник.

Майката на Трифонова – Ванина, напълно умерено може да мине за нейна сестра. Красивата зъболекарка се поддържа и много младее за възрастта си. Освен това до неотдавна въртеше гадже на годините на дъщеря си.

Като дребна Натали имала начертан път пред себе си. Тя е от лекарско семейство – майка й е стоматолог, а баба й Маргарита Ковачева – прочут педиатър във Велико Търново. Всички очаквали Трифонова също да учи медицина, само че тя не поискала да тръгне в тази посока. „ Когато ми описаха за изпитите по анатомия, незабавно се отхвърлих ”, разказвала е усмихнатата синоптичка. Тя е приключила математическа гимназия, само че постоянно са я привличали по-артистичните, а не научните изяви. Като дете желала да стане певица, манекенка, балерина. В тийнейджърски си години се е занимавала интензивно с танци, играла е професионално и боулинг.

Що се отнася до персоналния живот, Натали не приказва доста за него . Тази година тя ще чукне 32 лазарника, само че към момента не е разкрила индивида, с който да сътвори семейство и дете, тъй като се е посветила на кариерата си. На абитуриентския бал на братовчед си също е била без мъж, настояват очевидци.

„ Никога не съм била сгодена. Смятам, че мъжът би трябвало да предприеме първата крачка, когато се почувства подготвен. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното взаимно съжителстване на фамилни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво им пречи да се оженят?! Не виждам причина това да не се случи. Искам да стана майка, усещам се подготвена ”, споделяла е е синоптичката.

Иначе описът с любовни завоевания на Трифонова никак не е къс. В продължение на 3 години тя излизаше с някогашния водещ на Нова тв - Деян Веселинов, а след това и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата обич на русокоската обаче е мургавият момък Доан Хасан, с който се знаят още от възпитаници. След завършването на гимназията обаче пътищата им се разделили за прочут интервал. През това време хубавицата се срещала с разнообразни мъже, само че не се задържала с нито един и все се прибирала при Хасан, който я глезел като принцеса. Въпреки толерантността му обаче, Натали за следващ път го зарязала, като повода за разлъката не е известна
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР