Натали Трифонова най-сетне излезе в по-дълъг отпуск. Синоптичката замина за

...
Натали Трифонова най-сетне излезе в по-дълъг отпуск. Синоптичката замина за
Коментари Харесай

Натали Трифонова била професионален състезател по боулинг

Натали Трифонова най-накрая излезе в по-дълъг отпуск. Синоптичката отпътува за Гърция в мъжка компания. На фотосите ѝ в обществената мрежа се виждат сътрудниците ѝ от Би Ти Ви – водещият на новините Ивайло Везенков и спортният публицист Димитър Тасев, който наскоро се сгоди. Дългокраката русокоска не е в интимни връзки с никого от гореспоменатите, а са единствено другари и постоянно се забавляват дружно, настояват хора от обкръжението им. 

Откакто стартира работва в Би Ти Ви, Натали рядко намира време за отмора, Освен прогнозата за времето, през уикендите тя води и предаването " Култ ". През целият август обаче ще е отпуск, тъй като малките екрани се приготвят за новия сезон наесен. Хубавицата се възползва от свободното си време и отпраши за прилежаща Гърция.

Според осведомени Трифонова е доста харесвана от сътрудниците си и има много другари измежду тях. Най-близка е с водещата Виктория Готева, но тя не се е включила към морската отмора. Журналистката неотдавна се омъжи за Евгени Димитров – Маестрото и се е отдала на меден месец.

И този път Натали нажежи виртуалното пространство с нищожни тоалети, които са нейна запазена марка Тя постоянно се изявява по минижупи даже и в ефир. Някои по-консервативни фенове се възмущават, че сходно облекло не е уместно за екран. Във всички случаи обаче притегля вниманието, най-много мъжкото.

Чаровната русокоска стартира работата си в малкия екран напълно инцидентно, само че още с появяването си на екран прави усещане и на фенове, и на продуценти. За първи път изгрява в несъществуваща към този момент ТВ 7. Там също чете прогнозата за времето и има предаване за кино, просвета и шоубизнес. От Би Ти Ви я виждат и я канят на мястото на Станислава Цалова, която таман излиза в отпуск по майчинство. Оттам насетне Трифонова се снабдява с по-широка известност и сега е едно от най-разпознаваемите тв лица.

" Не съм синоптик по обучение, което ме задължава да се интересувам двойно повече от всичко, обвързвано с метеорологичната ситуацията. За всички тези години научих, че времето постоянно може да ти изиграе смешка, колкото и да си квалифициран ", споделяла е водещата. Тя споделя, че не съблюдава специфични ритуали преди ефир, макар че сътрудниците й хвърлят чаша с вода за шанс преди дебютното предаване " Култ ". Има и червен конец на ръката, който има вяра, че я пази от уроки.

В ученическите си години Натали се е занимавала професионално с боулинг, напомня HotArena. Тя с лекост отвява конкуренцията, само че завършва с кеглите, когато майка ѝ я насочва да запълва времето си с нещо по-сериозно. И до през днешния ден обаче играе, когато желае да се разтоварва.

Като дребна Натали има начертан път пред себе си. Тя е от лекарско семейство – майка й е стоматолог, а баба й – прочут педиатър във родния ѝ град Велико Търново. Всички чакат хубавицата също да учи медицина, само че тя не пожелава да тръгне в тази посока. Звездата на Би Ти Ви приключва математическа гимназия, само че от много време я притеглят по-артистичните, а не научните изяви. Като дете желае да стане певица, манекенка, балерина. В тийнейджърски си години се занимава интензивно и с танци.

Що се отнася до персоналния живот, Трифонова е доста потайна. Говори се, че има мъж до себе си, само че връзките им още не са чак толкоз съществени, че да го показва обществено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР