Настя и Лиоша се ожениха, когато бяха на 32. Тя

...
Настя и Лиоша се ожениха, когато бяха на 32. Тя
Коментари Харесай

Осиновиха детето и след 3 месеца научиха нещо, което наистина ги изненада

Настя и Лиоша се ожениха, когато бяха на 32. Тя се опита да създадат дете дълго време, само че не съумяха. Тя харчи доста пари за лекуване, само че нищо не оказа помощ. Тя опита всички вероятни разновидности, само че нищо не даде резултат. Тогава тя се помири с обстоятелството, че в никакъв случай не може да роди дете. Причината е, че те са просто несъвместими със брачна половинка си.

Бяха в цялостен потрес, попитаха лекаря какво да вършат. Той просто посъветва да се осинови едно дете. Тя се съгласи, единствено тя се опасяваше, че брачният партньор й ще е срещу това. В последна сметка, не всеки мъж ще се съгласи да вземе непознато дете за свое.

Тя предложи на брачна половинка си и той с наслада се съгласи. Заедно отидоха в сиропиталището. Директорът ги предизвести да приготвят нужните документи, защото това ще отнеме доста време.

Тогава брачният партньор и брачната половинка взеха решение, че ще излъгват родственици, ще кажат, че Настя е бременна, просто не желаеха да споделят на никого, опасяваха се от злото око.

Те бяха отведени в детската стая. Показаха едно момче, чието име е Денис, той беше единствено на една година и никой няма потребност от него. Бащата отказал да го одобри, само че майка му умряла по време на раждането. Момчето пораства мощно и крепко.

Настя и Леша взеха решение да го осиновят. Жалеха се за момчето. Настя идваше всеки ден и носеше вкусни неща за сина си. Месец по-късно те съумяха изцяло да осиновят Денис.

Сега те са приятелско и любящо семейство. Минаха 3 месеца, Настя се разболя, тя отиде при лекаря, оказа се, че в обстановката.

За благополучие нямаше граници, след толкоз мъчителни години се случи знамение. Ето по какъв начин Бог благодари за положителното дело.

Отне 9 месеца, с цел да може двойката да има щерка. А Денис обича и пази дребната си сестра.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР