Настроенията на областните структури на СДС е да се явим

...
Настроенията на областните структури на СДС е да се явим
Коментари Харесай

Румен Христов: Имаше намеци да се присъединим към ПП и ДБ, но те са ляво-либерална формация

Настроенията на регионалните структури на Съюз на демократичните сили е да се явим на следващите предварителни избори в коалиция с ГЕРБ, която се оказа сполучлива. Това сподели в студиото на Българска национална телевизия водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Той изясни, че са получавали подмятания от „ Продължаваме промяната “ да се причислят към обединяването им с Демократична България за общо явяване на изборите. Но не са получавали публична покана за партньорство от Политическа партия.

За Съюз на демократичните сили Политическа партия е нова ляво-либерална групировка. С нея имаме огромни разминавания във връзка с икономическата политика, на бюджета, на обществената политика и няма по какъв начин да бъдем с тях, уточни Христов, въпреки да призна, че имат и сходни позиции, когато става дума за евроатлантическите полезности. 

Румен Христов акцентира, че сега вижда оформяне на ново ляво – „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “,  и една дясна групировка - ГЕРБ-СДС, и това ги задължава доста пред работещите, предприемчивите и дейните гласоподаватели в България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР