Настроението на всички черноморци е приповдигнато след силния старт в

...
Настроението на всички черноморци е приповдигнато след силния старт в
Коментари Харесай

ВИП-фенът Ара Капрелян: Очаквам Черно море да ни зарадва с артистичен футбол и нова победа

Настроението на всички черноморци е приповдигнато след мощния старт в Efbet лига. „ Моряците ” взеха две безапелационни победи и са водач в класирането, а на следващия ден ще излязат за нов триумф над Етър в своя храм „ Тича ”.

Един от тези, които ще поддържат своите любимци от трибуните, е проф. доктор Ара Капрелян. Потомствен черноморец и ВИП-фен на отбора, който непроменяемо е във ВИП-ложата на всеки мач на тима.

Пред „ Петел ” проф.д-р Капрелян, който е и член на УС на ССК „ Черно море ”, разкри своите упования от идния дуел.

Ето какво сподели той:

„ След постигнатия исторически триумф на Черно море като посетител над ЦСКА, чакам в мача против Етър да затвърдим сполучливото начало, в основата на което е черноморска сплав от треньорските умения на екипа, воден от Илиан Илиев, груповия дух, футболната дисциплинираност и фикция.

Очаквам Черно море да зарадва последователите си с артистичен футбол и нова победа над един извънредно добре стимулиран и квалифициран противник. А за какво не и да повторим резултата от онази паметна победа с 6:2 над Етър през сезон 1981/1982. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: