Настояваме за оставка на Румен Радев като президент и проваленото

...
Настояваме за оставка на Румен Радев като президент и проваленото
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Само оставката на Румен Радев и правителството може да гарантира честни избори

Настояваме за оставка на Румен Радев като президент и проваленото държавно управление, както и за избор на експертно държавно управление, което да подсигурява почтени, свободни и демократични избори. Само по този начин може да се подсигурява доверие в изборните резултати. Това написа във Facebook водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във връзка 10 ноември.

Той напомня ролята на партията в политическите промени в страната.

"Днес, повече от 30 години от 10 ноември 1989 година, когато беше обещано началото на политическите промени в България, с задоволство можем да отбележим заслугите на Движение за права и свободи за успеха на демокрацията и гарантиране на мирния преход в страната. Уникалната формула Български етнически модел, чийто основател е доктор Ахмед Доган, респектира и през днешния ден. Този модел слага високи отговорности пред нашата партия ", написа Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи показва също, че партията е останала виновна, без значение от политическите и икономическите действителности през годините, за определяне на демокрацията, плурализма и пазарната стопанска система.



"ДПС има дейна и значима роля за установяване и опазване на евроатлантическата ориентировка на страната. Днешната действителност с следения разпад на държавността, рецесия в ръководството, застрашаване на демокрацията, Движение за права и свободи още веднъж е на висотата на своята отговорност в името на мира и на демокрацията, в името на бъдещето на нашите деца ", споделя още Карадайъ.

Днес, повече от 30 години от 10 ноември 1989 година, когато беше обещано началото на политическите промени в България, с...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР