Настоящият отбор на Лионел Меси Интер Маями и първият тим

...
Настоящият отбор на Лионел Меси Интер Маями и първият тим
Коментари Харесай

Специален мач: Меси излезе срещу родния си клуб

Настоящият тим на Лионел Меси Интер Маями и първият отбор в кариерата на аржентинеца Нюелс Олд Бойс не се победиха и приключиха 1:1 в извънредно специфичен другарски мач. Меси стартира титуляр и остана на терена до 60-ата минута.

В 64-ата минута Интер Маями излезе напред в резултата. Роберт Тейлър центрира от ъглов удар, а най-съобразителен в наказателното поле се оказа Шанидер Боргелин, който с глава заби топката в мрежата за 1:0.

В 83-ата минута Нюелс Олд Бой наказа неточност в противниковата отбрана и съумя да стигне до изравнително попадение. Райън Сейлър не се оправи с изнасянето на топката и по обикновен метод я подари на Франко Диас, който напредна и вкара за 1:1.

Меси, който съумя да поиграе с приятелите си Луис Суарес и Жорди Алба против тима, в който е направил първите си крачки, се регистрира с 3 неточни удара, 1 сполучлив дрибъл от 3 опита, 39 точни от общо 45 паса и 2 основни подавания за час игра.

Това бе финален другарски мач за Интер Маями преди подновяването на Мейджър Лийг Сокър. Отборът стартира с домакинство против Реал Солт Лейк идната седмица, в 3:00ч. българско време сряда против четвъртък.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР