Настоящият кмет Стефан Радев отново ще е кандидатурата на Сливен

...
Настоящият кмет Стефан Радев отново ще е кандидатурата на Сливен
Коментари Харесай

ГЕРБ издигат пак кандидатурата на Стефан Радев за кмет на Сливен


Настоящият кмет Стефан Радев още веднъж ще е кандидатурата на Сливен за локалните избори през есента, разгласи Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ " Добри - регионален координатор на партията. Тя уточни, че не вижда друга подобаваща кандидатура и във вътрешнопартиен проект няма съмнения или други възможности, написа " Дарик ".

„ Имаме публична процедура  по правилник, която още не е предходна, само че имаме консенсус в нашата организация във връзка с идващ мандат на Стефан Радев “, сподели още Танева.

По мотив предизвикването за „ общо обединяване и положителните сили “ Танева разяснява, че в партията няма терзание от това, което декларират съперниците им в политиката.

„ Всякакво предизвикателство като обединяване го одобряваме, само че единствено в случай че стъпва на действителни управнически тези. В обединявания, стъпващи на политически PR или  политически маркетинг, в спор няма да влизаме “, разгласи още Танева.

Председателят на Общински съвет Сливен Димитър Митев добави, че на локалните избори Политическа партия още веднъж ще покаже почитание към своите политически съперници и няма да прави черен PR.

„ Ние нямаме политически врагове, а политически съперници, с които ще опитаме да се преборим и да спечелим локалните избори “, сподели още Митев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР