Кой и как е виновен и при какви обстоятелства трябва

...
Кой и как е виновен и при какви обстоятелства трябва
Коментари Харесай

Радев за катастрофата с кола на НСО: Политиците трябва да дават пример за спазването на закона и в политиката, и по пътищата

" Кой и по какъв начин е отговорен и при какви условия би трябвало да изяснят способените органи. Искам да прикани още един път, че Законът за придвижване за пътищата би трябвало да се съблюдава. И изключително би трябвало да се съблюдава от политиците, които би трябвало да дават образец за спазването на закона и в политиката, и в живота, и по пътищата ".

Това разяснява в Бургас президентът Румен Радев във връзка с катастрофата с колата на НСО, в която пътува водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Радев изрази съболезнования към фамилията на починалия. " Никога не приканвам водачите ми да карат бързо ", показа той.

По думите му свикването на Народното събрание може да бъде употребявано, с цел да бъде използван за предизборна естрада. 

В четвъртък автомобил на НСО, в който е пътувал съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, катастрофира. При удара на колата с различен автомобил е умрял един човек. Инцидентът е бил причинена от кола, ненадейно изскочила от път без преимущество. Това оповестиха от пресцентъра на " Продължаваме промяната ".

Военната прокуратура е образувала досъдебно произвеждане по случая, заяви вътрешният министър Калин Стоянов. Тепърва с автотехническа експертиза ще бъде изяснена скоростта, с която се е движил автомобилът, в който е пътувал Кирил Петков. 

Националната работа за защита е профилирана военизирана държавна работа към Президента на Република България. 

От своя страна от НСО излезе с позиция по проблема. " Националната работа за защита приканва към самоограничение от разпространяване на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен случай, до момента в който способените институции не приключат работата си ", написа в мнението.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР