Последният за сезона епизод на Бригада Нов дом“ тази събота

...
Последният за сезона епизод на Бригада Нов дом“ тази събота
Коментари Харесай

Последен епизод на Бригада нов дом

Последният за сезона епизод на „ Бригада Нов дом “ тази събота от 20:00 ч. по bTV ще бъде отдаден на „ проглеждането “ за същински красивите неща от живота.

Незряща жена и нейната майка ще получат мечтания си дом с помощта и усърдната работа на Мария Силвестър, бригадата и доброволци от предходните епизоди. Божидара е жена на 33 година, която се радва на живота, макар че прекарва дните си в цялостен мрак. Не познава татко си, само че майка й Мая е нейната най-голяма опора и двете дружно се оправят с всяка компликация, която се изправи пред тях. Божидара оказва помощ на фамилния бюджет като създава гривни и дава уроци по пеене на деца, само че парите не са задоволителни за ремонт на жилището им.

„ Тя вижда нещата по-добре от нас “, ще означи занаятчия Димитър и бригадата ще побърза да стартира работа.



В помощ на идеята всеки ден в ремонта ще се включват разнообразни доброволци, измежду които - фондации, асоциации, сдружения и някогашни герои от предходните епизоди на предаването, които ще опишат по какъв начин се е развил животът им след появяването на „ Бригада Нов дом “ в него. „ Всички герои ни дадоха толкоз доста, че даже не мога да го опиша “, ще показа вълнението си Мария Силвестър. Емоционалните изненади ще участват и във финалния епизод на предаването. Кулминация на щастието на Божидара в актуализирания им дом ще бъде среща с участници от обичаното й предаване – „ Фермата “, отпред с продуцента и водещ Андрей Арнаудов.

" Благодаря доста, че съм част от тази приказка “, разгорещено ще съобщи Божидара.За край Мария и бригадата ще създадат трогателна равносметка на работата, която са свършили в границите на сезона.

„ Видяхме доста хора в усложнение, само че ние като едно мощно ядро, успяхме да им помогнем. Това, което най-вече ме впечатли е, че всички те имаха вяра “, ще показа Калин Евтимов, а Мария ще добави: „ Имаме обща цел – да не забравяме положителното и да го припомняме на хората “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР