Настоящият кмет на София Йорданка Фандъкова, която се кандидатира за

...
Настоящият кмет на София Йорданка Фандъкова, която се кандидатира за
Коментари Харесай

Фандъкова написа черно на бяло обещанията си за София ВИДЕО

Настоящият кмет на София Йорданка Фандъкова, която се кандидатира за четвърти мандат, стартира акцията си първо във Facebook, където огласи главните си обещания.

Преди това тя благодари доверието и поддръжката, които получава откакто огласи, че влиза в кметската борба.

"София е моят град, тук съм израснала от 13-годишна, тук съм учила, тук съм родила детето си и работя за града си.

Днес София е динамичен град, който се трансформира и развива, който дава благоприятни условия. Наложихме скорост на смяна, която наподобява естествена, само че тя не е. Тя е резултат от доста работа ", напаиса Фандъкова, която е родом от Самоков.

Като претендент на ГЕРБ за столицата тя изреди кои задания си слага за идващия мандат:

Първо – дейна и целенасочена работа в кварталите – дребните улици, паркирането и междублоковите пространства;

Второ – развиване на София като зелен и чист град – зеленият кръг, който свързва кварталите и огромните паркове, 8 нови парка, зелените коридори и засаждане на зелен пояс към София.

За повишение на качеството на въздуха - да приключим огромните планове за понижаване на замърсяването от битовото отопление и от превоза.

Трето – цифровизация и интензивно потребление на технологиите в работата на общината – за повече гласност, за повече надзор и за улеснение на бизнеса и жителите.

Разбира се, стратегическият план остава метрото. Строителството на метрото би трябвало да продължи, то не би трябвало да стопира. Заедно със довеждане докрай на вътрешните кръгове и околовръстния път, които ще облекчат трафика, разгласи Фандъкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР