Настоящата йога инструкторка и бивша стюардеса Виктория бе една от

...
Настоящата йога инструкторка и бивша стюардеса Виктория бе една от
Коментари Харесай

Възмездие: Габи и Габриела аут от Ергенът

Настоящата йога инструкторка и някогашна стюардеса Виктория бе една от първите дами, които Евгени Генчев предложения на самостоятелна сантиментална среща. След нея обаче сред двамата настъпи цялостно мъртвило, инициирано от Виктория, която даже бе помолила Пам, като хазаин на коктейла предната седмица, да не провежда среща сред нея и Евгени.

В прям диалог с Боряна тя показа повода за дистанцираното си държание към музиканта: „ Ти знаеш за живота, който съм водила преди, че не беше доста стойностен, и по-късно нещо аз се пробвах напълно да изгоря всичко в мен и от там се построих отначало като персона, като човек. Загърбих остарелия си метод на живот, хората, с които се виждах, и се обърнах към духовното. Сега съзнавам, че ме е боязън да се доближа до различен човек, тъй като може това, което съм построила, да рухне и аз да стана още веднъж подвластна “.

Виктория не скри, че има терзание да показа всичко това с Евгени, тъй като се бои, че може той да се отдръпне, само че бездната, която се открива посред им, я подтиква да бъде откровена. По време на тазвечерния коктейл Елена персонално помоли виртуоза да обърне внимание на Виктория и да ѝ даде късмет да поговорят уединено. По време на усамотението им Виктория даде воля на страстите и разкри страховете си:
„ Когато влизах тук, аз бях дала обещание на себе си да бъда откровена, почтена и отворена към теб на 100%, само че не усещам, че съм била такава в последните дни – просто се отдръпнах, без да ти кажа нищо. На самостоятелната ни среща си разреших да бъда уязвима с теб, споделих ти доста персонални неща, усещах те все по-близък, само че незабавно по-късно направих тази крачка обратно, с цел да не изгубя още веднъж себе си, тъй като ми е коствало доста старания, с цел да загърбя остарелия си метод на живот и да изградя себе си отначало. В последната една година си станах самодостатъчна и ме е боязън да позволи друго създание до себе си, с цел да не изгубя този мой център. Когато усетих, че ти започваш да се приближаваш до мен, това ме изплаши “.



Евгени изрази желанието си да бъде компактно до Виктория, с цел да ѝ помогне да преодолее страховете си: „ Не съм подготвен да я оставя да си тръгне и да се загуби в този боязън “. Двамата се прегърнаха, а Виктория почувства облекчение, че Евгени я е схванал и не се е отдръпнал от нея, видя Hotnews.bg. На Церемонията на розата той засвидетелства поддръжката си, като ѝ подари не една, а цели две рози, поради което се наложи Габи и Габриела да изоставен имението.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР