Настоящата година може да бъде определена като доста тежка за

...
Настоящата година може да бъде определена като доста тежка за
Коментари Харесай

Разведеният Кевин Костнър пръска хилядарки в скек*шоп

Настоящата година може да бъде избрана като много тежка за Кевин Костнър след трагичния бракоразвод с Кристин Баумгартнер, с която бяха в брак цели 18 години и имат 3 деца. Делото завърши едвам предишния месец след купища кавги и обществени излагации.

 

Очевидно към днешна дата 68-годишният артист си е стъпил на краката и по всичко проличава, че към този момент е в обятията на нова възлюбена, откакто пръска близо 30 000 $ за дамски дарове. Поне 10 бона пък отишли за секс играчки.

 

Актьорът бил сниман да обикаля бутиците и накупил сериозна порция рокли. Докато носел покупките, зад него дискретно припкала младата асистентка с няколко кутии без надписи, в които съгласно „ Сън “ се намирали няколко скъпи продукти, купени от изтънчен сексшоп, включващи кожена люлка за интимни занимания и униформа на здравна сестра.

 

Така и не излиза наяве коя е дамата, за която са подаръците, само че евентуално артистът няма да крие дълго време новата си възлюбена.

 

По всичко проличава, че някогашната му към този момент брачна половинка, е възнамерявала скрито развода няколко месеца по-рано, поради обстоятелството, че без знанието на артиста е купила безценен автомобил за персонално прилагане, въпреки до тогава фамилията да е вземало единствено коли на лизинг. Трябва да отбележим, че транспортните средства не попадат в предбрачното съглашение.

 

Това значи, че по този метод Кристин е взимала задатъци в брой от кредитните карти на брачна половинка си, без неговото позволение и е пазарувала с необятна ръка в скъпи бутици. Сега пък като че ли за възмездие, той купува играчки за възрастни, само че за друга жена, а не за нея.

Инфо: Уикенд

Тагове: кевин костнър актьор Кристин Баумгартнер
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР