Настоящата 2021 година със сигурност не бе сред най-бляскавите в

...
Настоящата 2021 година със сигурност не бе сред най-бляскавите в
Коментари Харесай

Оптимизъм в Барселона: 2022 година започва с чудесна новина!

Настоящата 2021 година сигурно не бе измежду най-бляскавите в историята на и всички в Каталуния ще желаят да я не помнят по най-бързия метод!
През последните 12 месеца отборът бе изоставен от една от `емблемите` си - Лионел Меси, а настрана от това има и нов президент в лицето на Жоан Лапорта. Наред с треньорските рокади и ужасяващите резултати в най-различни шампионати, футболистите на " блаугранас " бяха преследвани и от непрекъснати травми.

С най-голяма болежка почитателите на Барса одобриха новината за контузията на вездесъщия национал на Испания Педри и несполучливото връщане на Ансу Фати в игра. 19-годишният халф не е играл от 29 септември, а бързоногото крило от 6 ноември.
Интересното в тази ситуация е, че и двамата се завръщаха на терена в даден миг, само че небрежно по-късно им се постановяваше още веднъж да се подлагат на лекуване, защото травмите им не бяха напълно отшумели...
Все отново, " Mundo Deportivo " оповестява позитивната вест, че и двамата ще бъдат подготвени за игра още за първия мач на Барселона през новата 2022 година. Каталунците ще гостуват на Майорка на 2 януари!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР