Настимир Ананиев ще съди Слави Трифонов заради скандала с Nexo.

...
Настимир Ананиев ще съди Слави Трифонов заради скандала с Nexo.
Коментари Харесай

Настимир Ананиев вие и фучи в НС, плаши със съд всички: Уронвате репутацията и името ми!

Настимир Ананиев ще съди Слави Трифонов поради абсурда с Nexo. Това съобщи самият той в коридорите на Народното събрание.

Консултирал съм се с юрист, ще подхваща съответни правосъдни дейности против всяко едно лице, което уронва моята известност и положително име и ме замесва в кавги, които не съществуват, сподели Настимир Ананиев.

За Антони Тренчев той изясни, че го познава от 43-ото национално заседание.

Имали сме желание за активност и взаимни планове, които за жалост не се реализираха, защото нито на мен, нито на него му стигна времето за това нещо. В момента не съм в съдружничество нито с Антони Тренчев, нито съм в управителни органи на каквито и да е сдружения, разяснява Ананиев.

По-рано от ГЕРБ оповестиха, че ревизират връзката на депутата на „ Промяната “ с криптобанката. На това той пък отговори, че те очевидно са „ новият проверяващ орган на прокуратурата “.

Може би след закриването на спецпрокуратурата те са ново проверяващо звено. Няма проблем, дано да проверяват, ние нямаме какво да крием, въпросът е че когато се проверява, би трябвало да се проверява всичко, а не изборно, уточни Ана
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР