Наставникътна Пирин (Благоевград) Иво Тренчев коментира загубата с 1:3 от

...
Наставникътна Пирин (Благоевград) Иво Тренчев коментира загубата с 1:3 от
Коментари Харесай

Треньорът на Пирин Иво Тренчев: Играчите трябва да защитават клуба и себе си

Наставникътна Пирин (Благоевград) Иво Тренчев разяснява загубата с 1:3 от Ботев в Пловдив. Специалистът изрази вяра, че от идната седмица нещата в клуба ще бъдат по-добри, съобщи topsport.bg. " Вкарахме гол в първата минута, след което Ботев ни притисна.

Не трябваше да позволяваме този ранен гол през второто полувреме. Може би нашите шансове бяха удара на Станислав Костов и съприкосновението на Семенив в наказателното поле. Това бяха нашите моменти. Приемаме резултата. Ботев е добър тим, беше въпрос на време да намерят себе си.

В началото на второто полувреме направиха цялостен поврат, бяхме малко стъписани. Ще подчертавам на обстановката на Семенив - имаше прикосновение, за мен щом е в пеналтерията, би трябвало да се свири. Той имаше четири картона, неуместно е да си изкара пети за симулация. Вярвам, че имаше прикосновение. Имаме млади футболисти, които бъркат. Трябва да минат през тези неточности.

Не сме имали среща с новия кмет. Петър Занев към този момент е шеф на клуба. Има задача да откри спонсор. Взехме решение сред играчите да изкараме до декември. Дотук беше тежко да се работи. Това не е ново за нас. Пирин и преди е попадал в такива обстановки. Вярвам, че с идването на Занев ще се откри решение за тима.

Играчите би трябвало да пазят клуба и за себе си. Първенството е един пазар. Вярвам, че от другата седмица нещата ще са по-добри ", приключи Тренчев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР