Наставникът по кондиционна подготовка на ЦСКА Кирил Динчев изнесе лекция

...
Наставникът по кондиционна подготовка на ЦСКА Кирил Динчев изнесе лекция
Коментари Харесай

Треньор на ЦСКА изнесе лекция на играчите от академията

Наставникът по кондиционна подготовка на ЦСКА Кирил Динчев изнесе лекция на състезателите от академията на тематика "Активация и предварителна защита ". Тя цели футболистите да изградят верен хранителен и засищащ режим.

"Армейци,

Днес кондиционният треньор на мъжкия тим на ЦСКА Кирил Динчев изнесе лекции на футболистите от Академия ЦСКА на тематика "Активация и Превенция ", а също по този начин напомни най-важните моменти от предходната си лекция, която бе на тематика "Нутриция ".

Целта е младите гении да бъдат подготвени по какъв начин вярно да изградят своя хранителен и засищащ режим, а също по този начин да осъзнаят какъв брой значими за развиването на всеки един състезател са активацията и предварителната защита, които са съществена причина за цялостното им израстване като професионални футболисти.

Заниманията продължиха повече от час, а на тях участваха огромна част от треньорите от детско-юношеската школа на клуба, както и шефът на Академия ЦСКА Пауло Кардозо, който също приказва пред юношите ни.

След презентацията Кирил Динчев, който има американска тапия за нутриционист, отговори на всички въпроси, които му зададоха футболистите.

Наставникът на отборът ни до 19 години Добромир Митов, който класира своя тим за финала в шампионата за Купата на БФС показа част от своя професионален опит и изрече своите благодарности към Динчев за презентацията, която сигурно ще е доста потребна за развиването на юношите ни. Всички присъстващи в залата благодариха на кондиционния треньор за отделеното време и го приветстваха за професионалния метод по който им показа всичко.

Лекциите бяха записана на видео и ще се прожектират на всички деца, които са част от Академия ЦСКА, а отсега нататък Кирил Динчев е подготвил още забавни презентации, които показва и на футболистите от мъжкия тим.

Момчетата схванаха, че зависи само от тях дали ще съблюдават прецизно това, което научиха през днешния ден и си дадоха обещание да дадат всичко от себе си, с цел да съумеят час по-скоро да създадат своя дебют в първия тим на ЦСКА ", написаха от "Българска войска ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР