Наставникът на Ювентус Маурицио Сари изрази задоволството си от играта

...
Наставникът на Ювентус Маурицио Сари изрази задоволството си от играта
Коментари Харесай

Сари: Започвам да се наслаждавам в Ювентус

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари изрази задоволството си от играта на отбора. “Старата госпожа” се намира на второто място в Серия “А”, като отстъпва на водача Интер единствено по голова разлика.

“Започвам в действителност да се любувам на подготвителните ни сесии. Щом го върша, значи тимът играе или най-малко се пробва да играе този футбол, на който се надявам. Ако се любувам, това е, тъй като имаме недостатъци, които обаче мога да поправя. Целта постоянно би трябвало да е химера. Сякаш в никакъв случай да не сме удовлетворени, постоянно да има нещо, което да подобрим. Да не забравяме, че сме изгубили единствено един мач до момента. В последните два променихме схемата, което в действителност извлича доста от теб, тъй че е неизбежно в края на срещите да си изтощен. Допуснахме два гола в последните ни три дуела, като единият беше в 95-ата минута. Не е като да ни вкарват на всеки 5 минути. Правим неточности, само че е необичайно, че нормално позволяваме повече попадения, когато се пазиме надълбоко, а не когато прилагаме висока преса. Трудно е да разберем за какво става по този начин, само че би трябвало да работим върху това.
Sarri: " We have continuity in the results and in the last games we've shown good things in the first half. Mistakes are part of the path. " #JuveLazio #SupercoppaItaliana
— JuventusFC (@juventusfcen) December 21, 2019 Войчех Шчесни е на линия, Матия Де Шильо е в добра форма, а Аарън Рамзи и Дъглас Коста работят, върху това да се възстановят изцяло. Липсват ни единствено Джорджо Киелини и Сами Кедира, които претърпяха интервенции на коляното. Миналия сезон играх три финала с Челси. Мачът за Суперкупата е значим, стимулирани сме и има детайли от последния ни конфликт, които могат да ни дадат още по-голяма мотивация. Лацио са още по-опасни, когато се играе единствено един мач, като са мощни физически и тактически. Смятам че е необикновено това, че от години не са се класирали в Щампионската лига, защото имат една от най-хубавите халфови линии в Серия “А”, до момента в който Чиро Имобиле има 16 гола в 17 мача”, разяснява Сари на конференцията си преди утрешния дуел за Суперкупата на Италия сред двата тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР