Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира предстоящия двубой срещу Фрайбург

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира предстоящия двубой срещу Фрайбург
Коментари Харесай

Алегри: Трябва да подходим с уважение към Фрайбург

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри разяснява идния дуел против Фрайбург в Лига Европа. Той се надява “бианконерите ” да вземат добър задатък преди реванша в Германия.

“След мача с Рома споделих, че в тези обстановки би трябвало да имаш баланс. Нормално е след подобен мач да има отчаяние. Момчетата обаче реагираха добре, упражняваха добре. Утре да играем като тим, да подходим с почитание. Най-важното е да спечелим и да се опитаме да не допуснем гол. Фрайбург е физически мощен, показва се добре в шампионата и приключи групата си в Лига Европа без загуба ”, съобщи Алегри.

“Тази заран някои играчи имаха дребни физически проблеми. Трябва да взема поради, че в неделя има различен значим мач, а Кийн е осъден. Все още не съм определил състава, само че Ди Мария ще стартира от първата минута. Мисля, че Погба ще бъде разполагаем. Бонучи последователно навлиза във форма. Остават въпросително по отношение на Алекс Сандро и към момента не знаем дали ще може да играе на следващия ден ”, добави той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР