Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов не спести добри думи

...
Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов не спести добри думи
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Лесно се играе за хикс, ще се спасим

Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов не спести положителни думи към играчите си след изкованото нулево тъждество против любимеца Берое, освен това в Стара Загора. И означи какво още би трябвало да се усъвършенства в играта на отбора му.

"От точката съм удовлетворен, от старанието също. Най-щастлив съм, че напредваме. За да не си мислим, че сме създали кой знае какво ще кажа, че елементарно се играе за еднакъв. Трябва ни още малко и ще прогресираме още, с цел да играем за победа. "

"Липсва ни самочувствие да вкарваме, липсват ни точки и ни тежи мястото, на което сме. Но то ще пристигна с мачове като тези ", съобщи Ангелов пред DIEMA SPORT и показа за какво се е получила играта на отбора му.

"Да играеш в отбрана против толкоз мощен тим е мъчно. Но ще се потвърдят думите ми, че сме тим, който играе за оцеляване и имам вяра, че ще го реализираме. Знам го, че ще се спасим ", разгласи Ангелов и не спести положителни думи за вратаря Николай Георгиев, който направи формален дебют в елита.

"Страхотно игра вратарят ни, той не стопира да се старае. Съдбата му е доста забавна, беше се отказал от футбола, беше отишъл да учи. Но се върна при нас и аз имам вяра, че трудът му се отплаща ", показа още Ангелов.

"Ние се учим, продължаваме да го вършим. Напредваме. Притежаваме сърцати момчета, които пазят с чест името на клуба и без значение какъв брой пари взимат и по какъв начин са подценявани, те не престават да демонстрират, че спортът е геройство и религия в себе си. Няма ужасно ", приключи треньорът на Витоша.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР