Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, коментира широк кръг теми

...
Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, коментира широк кръг теми
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Цесекари мачкат футболистите и треньорите на ЦСКА

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, разяснява необятен кръг тематики към клуба и родния футбол в изказването си след дуела против Ботев Пловдив, приключил с проваляне с 0:2,

„ Не мога да кажа, че Ботев надигра ЦСКА. Отбелязаха при две обстановки голове, първият след статично състояние. Вторият гол беше дело на фантастичната класа на Неделев. Оттам насетне бяхме доста неефективни във фаза офанзива, с цел да си използваме възможностите. Мисля, че дузпата на Гарсес е 100-процентова. Биха ни без чисти шансове. Доминирахме втората част, само че не намерихме гола “, стартира експертът.

„ В поредност от мачове сме неефективни в офанзива. Работим доста в завършващата фаза, само че в няколко следващи мача не се получава. Ще видите, че игрово доминирахме през днешния ден от самото начало, само че тази неефективност реши мача “.

„ Цяла седмица Йомов и Кери са заболели. Томас и Тибо Вион също. Това беше повода да не са в групата “.

„ ЦСКА постоянно излиза от обстановките в най-трудните моменти. Отговорът би трябвало да пристигна с победи. За страдание загубихме най-класния ни състезател Матай. Надявам се да не е чак толкоз тежка контузията. По всяка евентуално ще е навън за сезона “.

„ След като не побеждаваме в моментите, в които би трябвало да го създадем, значи нещо куца. Най-малко се тормозя за поста си. Доста резистентен съм психически, не се тревожа от уволняване. При най-малкия отрицателен резултат те се нахвърлят върху мен, тъй като съм ги мачкал дълго време. Критики няма към Лудогорец, когато направи еднакъв. ЦСКА е нещо велико, най-популярният клуб в България. Нормално е да има повече напрежение и да се написа повече. Всичко е целеустремено, само че е болно, че нашите цесекари мачкат футболисти и треньори. Вижте при Левски по какъв начин е – всичко е обединено зад идеята. При нас царува разцепление. За да се стигне до успеха се минава през доста дълъг път на можене “.

„ Аз съм експерт и виждам всичко професионално. Ще се борим, до момента в който има и най-малък късмет за купата. Това е в ДНК-то ни, макар че това ДНК беше нарушено в последните години в не дребна степен “.

„ Моите думи против футболистите имат за цел да разсънят даден играч. Това са психически моменти. Не може единствено да ги тупаме по рамото. Както към мен има рецензия, по този начин и към тях има. Необходимо е те да се стремят да си усъвършенстват самостоятелната класа. Докато има научен късмет сме в играта “, приключи Стойчо Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР