Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си за предстоящото

...
Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си за предстоящото
Коментари Харесай

Белчев: Сигурен съм, че ще бием Лудогорец, ако сме колектив

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев показа упованията си за идното дерби с Лудогорец в Разград в неделя. Според него, този мач не е по-специален с нищо, макар че е с водача и чака успеха в него, в случай че играчите му спазят тактическите инструкции.

"Мач като мач. Очаквам да покажем положително лице, по-различно от последните мачове. Надявам се след дуела да се радваме. Имаме тактика, уповавам се играчите да спазят тактическите инструкции, дисциплината да е налице през целия дуел. Сигурен съм, че ще го сторят и ще се поздравим с триумф. "

"Наистина надиграхме Лудогорец в последните мачове, по-добре стояхме на терена. В някои от мачовете не ни стигна шанс, в други самочувствие пред гола. Трябва да покажем, че има израстване, би трябвало да покажем самочувствието, каквото всеки състезател на ЦСКА би трябвало да има, както и да играем като колектив ", съобщи Белчев и показа, че играчите към този момент са по-спокойни.

"След успеха над Славия играчите малко се поуспокоиха, въпреки че няма място за утешение. Всичко е обикновено, седмицата протече на едно положително равнище и сме подготвени за мача. Всичко планувано на лагера тече обикновено, времето е доста положително. В неделя на мача ще сме спокойни ", съобщи треньорът и разкри какви са проблемите в състава.

"Проблемите със състава са свързани с Божидар Чорбаджийски, чиято остаряла контузия се възобнови. Също имаме проблем и с Рафаел Енрике, който тренира двуразово, само че самостоятелно. Всички други са здрави и чакаме с неспокойствие мача ", показа Белчев и разкри упованията си за борбата.

"Оптимист съм, имам вяра на всеки един от момчетата. Те знаят, че са най-хубавите, би трябвало единствено да го покажат. Няма смисъл от красиви приказки, би трябвало да покажем колектив на терена и съм сигурен, че ще спечелим ", приключи Стамен Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР