Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев обяви, че ако футболистите му

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев обяви, че ако футболистите му
Коментари Харесай

Белчев: Ако покажем истинските си възможности, няма да имаме проблем с Ботев

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев разгласи, че в случай че футболистите му показват същинските си благоприятни условия, няма да имат проблем с трите точки против Ботев (Пловдив). Утре двата тима излизат в мач от 27-ия кръг на Първа лига на стадион “Българска армия”, а ден преди срещата аленият треньор даде изявление за cska.bg.

“Да се надяваме, че паузата добре се е отразила предвид на това, което свършихме като работа. Така че сме подготвени за плейофите. В София имаме два равни мача против Ботев, откогато съм треньор. Очаквам само победа. Нищо друго не ни устройва. Ако бъдем дисциплинирани и колектив, в случай че покажем същинските си благоприятни условия, мисля, че няма да имаме проблеми и ще се поздравим с победа”, сподели Белчев.
“Бодуров и Каранга всеки знае какъв брой са значими. Но по тази причина имаме 20 индивида. Заместниците им ще се показват по най-хубавия метод и ще запълнят празнотата”, добави експертът във връзка наказванията на Каранга и Бодуров, след което се върна към играта на тима.

“Трябва да бъдем малко по-агресивни. Ботев Пд може да играе футбол и би трябвало да ги пресираме. А когато топката е в нас, да покажем най-хубавото с трайно притежаване.Най-важният мач за нас е идващият, който е против Ботев. Не би трябвало да бързаме. Да покажем едно неизменност и да върнем образа, който имахме през есента. Надявам се в оставащите мачове да покажем най-хубавото и да сме щастливи в края на шампионата.

Всеки треньор желае тимът му да вкара ранен гол. Печелим, макар сложните мачове до този миг. Това демонстрира една добра линия на тима - един темперамент и добра физическа подготовка. Ако желаете дисциплинираност и религия в себе си. Това желая да виждам. До последно да гоним победата”, пожела си Стамен Белчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР