Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич бе доволен от

...
Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич бе доволен от
Коментари Харесай

Саша Илич: Можем и още по-добре

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич бе удовлетворен от успеха на неговия тим с 4:0 над Ботев във Враца. Според експерта триумфът е изцяло подобаващ, само че акцентира, че тимът може да играе и още по-добре.
 ЦСКА - София громи във Враца, трима с дебютни голове за ЦСКА - София громи във Враца, трима с дебютни голове за " алените "
“Мисля, че изцяло заслужавахме успеха. Влизаме в серия от няколко доста значими мача и единствено с такава сила можем да реализираме положителни резултати. Когато не съм удовлетворен от нещо ще го кажа в съблекалнята. Днес играхме добре, само че можем и доста по-добре. Надявам се, че ще го създадем в идващите мачове. Първото и най-важно нещо е, че успяхме да използваме доста играчи. Днес промените ни се включиха добре. Нямаме 11 титуляри, а имаме 23 футболисти, които могат да оказват помощ във всеки миг. Всяко попадение дава самочувствие на всеки футболист. Това е най-важното за нападателите. Като тим би трябвало да играем, а кой ще вкара не е значимо чак толкоз ”, сподели Илич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР