Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си след

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си след
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Изстрадан успех, с Чочев на терена футболистите се чувстват по-добре

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си след успеха на своя отбор над Локомотив (Пловдив). “Червените ” се постановиха с минималното 1:0 след гол от дузпа и червен картон за пловдивчани.
 ЦСКА 1948 продължава с успехите! Гол от дузпа пречупи десетима от Локомотив (Пловдив) ЦСКА 1948 продължава с успехите! Гол от дузпа пречупи десетима от Локомотив (Пловдив)
“Два равностойни тима. Локо (Пловдив) е един от мощните тимове, тъй че изстрадахме този триумф. Дузпата - това е част от играта. Трябваше ни малко самообладание, второто полувреме започнахме по най-хубавия метод, само че оттова нататък помислихме, че мачът е завършил и си създадохме сами главоболия. Предоставихме не знам за какво самодейността на Локомотив, а те са тим, който е рисков и умее да играе с човек по-малко.

Ивайло е един от водещите ни играчи, неналичието му е забележима. Освен, че е голмайстор на тима, той е и водач, с който на терена играчите се усещат добре. Но травмите са част от футболния живот. Надявам се травмата да бъде допустимо най-лека и все още не мога да дам прецизен отговор какъв брой ще отсъства.
3  ЦСКА 1948: Локомотив (Пловдив)
В сряда имаме мач за Купата, който е радикално друг от шампионата. В полуфиналите няма слаби тимове, всеки желае да играе край. Но няма да бъде елементарно против Локомотив (София), който е един добър тим. И през вчерашния ден се показаха добре в Разград. Оттук нататък мислим за полуфинала ”, съобщи Янчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР