Наставникът на Спартак Варна - Тодор Киселичков, беше доволен след

...
Наставникът на Спартак Варна - Тодор Киселичков, беше доволен след
Коментари Харесай

Киселичков: Играхме с голяма страст и желание

Наставникът на Спартак Варна - Тодор Киселичков, беше удовлетворен след равенството от 2:2 против Левски. Предводителят на „ соколите “ съобщи, че неговите футболисти са играли със сърце и предпочитание и не пропусна да похвали съдийството в днешния дуел.

„ Доволен съм от момчетата. Вложихме доста усърдие в този мач - имаше огромна пристрастеност и предпочитание да се потвърдят против доста мощен съперник като Левски, воден от извънреден старши треньор “.

„ Представихме се доста добре в мача, успяхме да се съживим на два пъти. Имахме благоприятни условия, при които да отбележим и надвит гол. Играхме един мач със сърце и предпочитание и мисля, че футболистите го направиха “.

„ Гледаме да се подобрим, нещата леко-полеко се случват. Надявам се да наваксваме точките, които не са толкоз доста. Има задоволително мачове. Борим се във всеки един миг и желаеме да се подобрим “.

„ Защитниците на Левски са извънредно високи и здрави. Отборът играе високо по терена, пресира ни и оставя свободни пространства. Затова заиграхме по този метод. Това беше нашата концепция и мисля, че успяхме да затрудним тима на Левски “.

„ Днес не видях липса на убеденост, може би в избрани моменти можеше да постъпим по друг метод. Футболситите се стараха, уповавам се да сме зарадвали нашия 12-и състезател. Изключително положително съдийство от Никола Попов. Трябва да продължим да играем по тази метод и отсега нататък “.

„ Ако не съм убеден в нашия тим и футболисти, мястото ми не е тук. Ще се подговтим за идващия мач, чака ни дълго пътешестване до Благоевград. Ще отидем с ясната концепция да играем футбол и да спечелим мача “, съобщи Киселичков след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР