Наставникът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо даде своя

...
Наставникът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо даде своя
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Много е тежко, когато трябва да печелиш на всяка цена

Наставникът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо даде своя коментар за конфликта сред Спартак Варна и Ботев Враца, извоюван от варнернци с 2:1.

" Не знам дали успеха е закономерна, желае ми се да е по този начин. Първите 20-25 минути имахме превъзходство, след това загубихме самодейността. След като вкарахме втория гол, Ботев Враца бе по-активният тим. Тежък, сложен мач, само че е доста тежко, когато непременно би трябвало да спечелиш. Убеден съм, че качествата и опциите на нашите футболисти са по-големи, само че напрежението очевидно ги сковава, колкото и клиширано да звучи ", показа наставникът

" Ефективността пред гола беше особеното от мача в Пазарджик. Там имахме превъзходство, само че липсваше завършващата фаза. Гледайки гола в този момент, видях ужасна неточност на позиционирането на нашите играчи. Днес нямам причина да споделям, че нашите футболисти не са посочили темперамент и предпочитание. Имаме предел на качествата на опциите, които от време на време ни пречи да решим и да спечелим мачовете ", добави Димитров.

" Тази победа беше извънредно значима и се надявам да даде нужната убеденост и самочувствие, с цел да можем да търсим и последващи триумфи ", приключи Херо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР