Наставникът на Спартак Плевен Цветомир Младенов не беше доволен от

...
Наставникът на Спартак Плевен Цветомир Младенов не беше доволен от
Коментари Харесай

Цветомир Младенов: Очаквах повече мотивация и агресия

Наставникът на Спартак Плевен Цветомир Младенов не беше удовлетворен от представянето на своя тим при загубата с 1:3 от Беласица. Специалистът открои неналичието на централен нападател като съществена причина за по-слабото показване на отбора.

" Очаквахме тази игра на Беласица, да практикуват пряк футбол. Бяхме готови, не знам дали ни се получи битката за първа и втора топка. Очаквах малко по-голяма динамичност в играта ни. Дойдохме да спечелим не нещо, а дуела. Не знам дали заслужавахме да загубим с подобен резултат, само че не заслужавахме и да спечелим ", стартира Младенов.

" Трябваше да отговорим с експанзия, нямаше динамичност. Грешните са видни, ще си ги разясняваме. Чака ни идния кръг доста сериозен дуел с Миньор Перник. Не се справихме, имахме някакви обстановки. Второто полувреме се опитахме да бъдем в мача до последния миг и да не позволяваме самостоятелни неточности. Имахме се и нашите моменти, само че през днешния ден не беше нашият ден ", продължи наставникът на плевенчани.

" Имаме си нашите проблеми, не съм човек, който се оправдава. Доволен съм от това, което имаме, само че ни липсва централен нападател. Това не е позицията на Шопов, уповавам се да се оправим. Шопов е огромен експерт, оправя се на тази позиция, не му е непознато това, само че ни липсва нападател ", приключи Цветомир Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР