Наставникът на Спартак Плевен Любомир Минчев говори след поражението от

...
Наставникът на Спартак Плевен Любомир Минчев говори след поражението от
Коментари Харесай

Любомир Минчев: Изпуснахме победата

Наставникът на Спартак Плевен Любомир Минчев приказва след провалянето от Рилски състезател с 84:88 в дуел от 31-вия кръг в НБЛ. 
 Рилски се измъкна на косъм от пето проваляне в НБЛ Рилски се измъкна на косъм от пето проваляне в НБЛ
„ Ключовото в края на мача бяха както отбраната, по този начин и нападението. Даже съгласно мен беше повече нападението, най-много тактическата дисциплинираност, тъй като нещото, което бях споделил да се играе, ние не го направихме. Тръгнахме да вършим нещо напълно друго от това, което бях дал като напътствие и направихме неточност, след която получихме точки, които към този момент мъчно можехме да върнем. 

Доволен съм като усърдие и отношение в мача, като се изключи втората четвърт, когато играхме отново по този начин меко в отбрана. Получавахме лесни кошове и на невисок пост от външните им играчи, без да сме в бонус и без да сме създали един екипен фал. Това е единственото, което не ми хареса. Започнахме добре и в нахлуване, и в отбрана без значение, че получихме някои лесни точки. В този мач аз видях друго отношение от това, което последния път показахме тук. 

Естествено, щеше да е доста хубаво да бием. Тогава щях да съм още повече удовлетворен, само че като цяло считам, че като се изключи някои дребни неща, които мога да подлагам на критика, другото беше позитивно. Рилски за целия сезон са приблизително по 11 тройки, с най-хубав % пукотевица в лигата, като тим. За тях това да стрелят добре не е нещо ново. За нас, в последния месец сме с по-добър % от пукотевица и като реализация на точки. Това е, което мога да кажа. За мен през днешния ден изпуснахме да бием Рилски. То не е единствено Ивко Ивков. Естествено, че той липсва. Липсва ни и още един висок човек в ротацията, само че бързите офанзиви, които получихме в края, ние не бяхме в
бонус, а позволихме да получим тройка и други такива точки. Оставихме ги да покажат мощната си страна и те се върнаха, а даже ни и отминаха в края на мача. 
 Людмил Хаджисотиров: Имахме потребност да минем през подобен мач Людмил Хаджисотиров: Имахме потребност да минем през подобен мач
Ивко се надявам да оздравее и да бъде кадърен. Започна тренировки, само че имаше леки болки и ще забележим какво ще стане. Аз към момента не съм гледал и в детайли какво и по какъв начин би трябвало да вършим против Бургас. Тепърва имаме още една седмица до последния мач, а по-късно имаме още една седмица. Едно от мощните им неща е нападението. Естествено е, че в случай че успеем да ги извадим по някакъв метод от естествения им метод на игра, ще имаме някакъв късмет ", показа Минчев. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР