Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира поражението от Ботев Пловдив

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира поражението от Ботев Пловдив
Коментари Харесай

Загорчич: Бяхме наивни и несериозни във фаза защита

Наставникът на Славия Златомир Загорчич разяснява провалянето от Ботев Пловдив за Купата на България и отпадането на "белите " от шампионата.

"Начинът, по който влязохме в мача, не ми харесваше. Оттам идваха проблемите и грешките, с които позволихме на съперника да ни вкара гол и да направи още няколко обстановки. "

"Получихме първия гол малко наивно и несериозно във етапа на отбрана. Бяхме с доста повече хора в този миг и просто желая да почистим сходни неточности и да не се повтарят ", съобщи Загорчич.

"Имахме доста благоприятни условия през второто полувреме. Това, което говорихме, го показахме през втората част. Така трябваше да изглеждаме и през първото. "

"Ние би трябвало да мислим за идващия мач против Ботев Враца. Никога не се знае във футбола. Имахме неуверени интервали, както и такива с хубави мачове. След това загубихме против ЦСКА и Черно море, само че в този момент се надявам футболистите да си повярват повече и ще успеем да спечелим мачовете си. "

"Не може да подценяваме. Искам да зиглеждаме по един и същи метод и да гледаме себе си. Не ме интересува кой е съперникът, интересува ме моят тим по какъв начин ще наподобява. Ако продължаваме по този начин, съм сигурен, че нещата ще вървят нагоре ", приключи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР