Наставникът на Септември Светослав Петров бе доволен от представянето на

...
Наставникът на Септември Светослав Петров бе доволен от представянето на
Коментари Харесай

Светльо Петров: Доволен съм, накарахме ЦСКА да бави времето на “Армията”

Наставникът на Септември Светослав Петров бе удовлетворен от представянето на неговия отбор против ЦСКА - София, макар отпадането за Купата на България. Специалистът е на мнение, че отборът му е предиздвикал “червените ” да бавят време на “Армията ”.
 Нов трагичен триумф на ЦСКА - София за Купата, младеж на Левски участник и в трите гола Нов трагичен триумф на ЦСКА - София за Купата, младеж на Левски участник и в трите гола
“Доволен съм ненапълно, тъй като имахме доста чисти положения - повече от предните ни два мача общо. Накарахме ЦСКА да бави на Армията, вратарят изпълняваше по една минута навън, тъй че би трябвало да съм удовлетворен. Мисля, че нямаше да е несправедливо, в случай че бяхме победили или да вкараме мача в продължения. И през първото полувреме имахме много обстановки, освен в края. Щом не сме отбелязали, към този момент е до умеене и успокоение. Манталитет не се основава от през днешния ден за на следващия ден. Когато получиш гол или два, настроението и мотивацията пада, което за мен е доста неверно. Докато не приключи мач, би трябвало да се играе оптимално съсредоточено ”, сподели Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР