Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че няма

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че няма
Коментари Харесай

Зидан: Няма да подавам оставка!

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е безапелационен, че няма да си подаде оставката. Той също по този начин е убеден, че тимът му е заслужавал да победи в дуела с Шахтьор (Донецк), който загуби с 0:2.

" Не, няма да си подам оставката. Ние ще продължим напред. През първото полувреме бяхме доста добре. Ако ние бяхме вкарали първи, нещата щяха доста да се трансформират. Тяхното попадение ни нанесе огромни вреди, тъй като играехме добре. Имахме две-три положения, нацелихме и греда. Топката не искаше да влезе и беше мъчно. Имали сме и постоянно ще имаме деликатни моменти. Намираме се в неприятна серия във връзка с резултатите, това е действителността. Но би трябвало да продължим напред. Това беше край, подготвихме се доста добре, направихме прилична първа част, само че знаем, че ни остава още един мач, който би трябвало да спечелим.

Да, имам сили и ще дам всичко от себе си както постоянно. В Ла Лига не заслужавахме да спечелим, само че през днешния ден - да. Такъв е футболът. Трябва да вдигнем глава и да мислим за идващия мач. Винаги споделям същото, само че си е по този начин, няма друго решение. Трябва да мислим за идващия дуел, който също е значим. Не, казусът не е в нашия футбол. Много са нещата, само че през днешния ден виновността не е в играта ни. Пресирахме в дълбочина, печелейки доста топки. Не става въпрос за играта, представянето на терена беше положително. Липсваше ни първия гол, това щеше да улесни нещата. Трябва да изтърпим тези серии, само че ще продължим да работим мощни и да имаме вяра в това, което вършим. Моментът е сложен, само че би трябвало да покажем нашите темперамент и горделивост. Разочароващо е. Ще би трябвало да спечелим идващия дуел, тъй като през днешния ден не успяхме. Ще имаме религия и ще се борим ", съобщи Зидан след мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР