Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели очакванията си за

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Анчелоти: Реал Мадрид е кралят на Шампионската лига, целта ни е отново да спечелим трофея

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти показа упованията си за реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига против Челси. “Белите ” завоюваха първия мач с 2:0 и са любимец преди гостуването в Лондон. 

“Всичко в тима е наред. Мотивирани сме, както постоянно. Чака ни значим мач във значим шампионат. Трябва да игрем съвършено. В рамките на 90 минути може да се случи всичко, само че ние сме подготвени ”, съобщи Анчелоти на днешната си конференция. 

“В Реал Мадрид задачата е ясна - постоянно би трябвало да се побеждава. Футболистите са длъжни да се борят до последно и да играят с всички сили. Ако още веднъж се класираме за полуфиналите, значи добре сме си свършили работата ”, изясни италианецът. 

“Историята приказва за това, Реал е кралят на Шампионската лига. Ние сме единствено дребна част от този клуб. Със сигурност ще се опитаме към 14-те купи от шампионата да прибавим още една ”, сподели Анчелоти. 

Двубоят на “Стамфорд Бридж ” е на следващия ден от 22:00 часа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР