Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обяви групата за финалния

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обяви групата за финалния
Коментари Харесай

Анчелоти обяви групата за финала с Ливърпул - всички са на линия

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разгласи групата за финалния мач на тима в Шампионска лига против Ливърпул. В него се вижда, че Гарет Бейл и Дейвид Алаба са включени.

Грандът от Испания няма проблеми с санкции, само че двамата лекуваха травми последно време, само че по всичко проличава, че ще са на линия за дуела с британския исполин идната събота.

Алаба е основен състезател за Реал през този сезон, откакто записа 45 мача във всички шампионати, само че пропусна последните пет мача в лигата, а в допълнение към тях и реванша от полуфиналите в ШЛ против Манчестър Сити.

Австриецът се върна към заниманията предходната седмица и се чака той да застане в центъра на защитата, а до него да бъде Едер Милитао. Бейл също ще пътува до Париж, откакто уелският национал лекуваше проблем в гърба си и пропусна последните мачове на Реал Мадрид.

32-годишният британец има единствено седем мача през сезона за „ лос бланкос “ и се чака през лятото да напусне „ Сантиаго Бернабеу “. Еден Азар пък се възвърне през последните седмици от интервенция на крайници и даже се завърна в игра при равенството 1:1 против Кадис, като белгиецът желае да запише присъединяване във финала в Шампионска лига.

Ето групата на Реал:

Куртоа, Лунин, Фуидиас, Карвахал, Милитао, Алаба, Вайехо, Начо, Марсело, Менди, Кроос, Модрич, Каземиро, Валверде, Васкес, Себайос, Иско, Камавинга, Азар, Бензема, Асенсио, Йович, Бейл, Винисиус, Родриго, Мариано
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР