Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев обяви след поражението с

...
Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев обяви след поражението с
Коментари Харесай

Янев за ЦСКА - София: Пирин има сили да изненада всеки

Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев разгласи след провалянето с 0:2 от Локомотив (София), че неговият отбор има сили да изненада ЦСКА - София в идващия кръг.
 Локо (София) сграбчи успеха и прекъсна позитивната серия на Пирин (Благоевград) Локо (София) сграбчи успеха и прекъсна позитивната серия на Пирин (Благоевград)
“Локомотив вкара два гола и загубихме. Не бих споделил, че сме отстъпили някъде в мача. Стояхме доста добре. При първия гол Локо (София) се възползва от преимуществото си в пеналта. Бих желал да поздравя момчетата, тъй като стояхме доста добре на терена. Истината е, че Локомотив не ни остави доста благоприятни условия да стигнем до тяхната врата. Но момчетата се стараха, направиха всичко допустимо. Може би малко самочувствие не ни доближи.

Имахме трима осъдени. Предстоят ни последващи мачове, а имаме футболисти, които са на косъм да бъдат извадени. На пейката бяха шестима юноши ”, сподели Янев, след което бе запитан дали Пирин може да изненада в идващия кръг ЦСКА - София, по този начин както го направи с Лудогорец в Разград.

“Пирин има сили да изненада всеки. Всичко е въпрос на мотивация, настройка и в какво имат вяра футболистите. Никой не желае от нас чудеса, а чувството, че сме си свършили работата добре ”, отговори Янев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР