Наставникът на Наполи Лучано Спалети се опита да успокои феновете

...
Наставникът на Наполи Лучано Спалети се опита да успокои феновете
Коментари Харесай

Спалети опита да успокои притеснените фенове на Наполи

Наставникът на Наполи Лучано Спалети се опита да успокои почитателите на отбора. Привържениците са обезпокоени от формата на тима преди подновяването на шампионата през януари. Неаполитанците изиграха две контроли. Те първо изгубиха с 2:3 от Виляреал, а през вчерашния ден бяха изпратени с освирквания, откакто паднаха с 1:4 от Лил.

“Има неща, които би трябвало да вършим по-добре. Виждате, че би трябвало да работим върху фитнеса на играчите ”, показа Спалети.

“Когато решите да играете отворен, атакуващ футбол, да пресирате противника високо, да държите линията на отбраната в средата на терена и не го вършиме добре, става доста мъчно. Ако подаванията са пресичани в центъра и дават начало на контраатаки, става доста рисково. Допуснахме няколко гола, които не би трябвало да позволяваме, само че това е част от процеса ”, разяснява наставникът.

Наполи бе ослепителен преди паузата за Световното състезание, класира се за осминафиналите на Шампионската лига и е водач в Серия А, като има преднина от 8 точки пред втория Милан. Нещата обаче може да се усложнят за отбора, в случай че той не е във форма за подновяването, защото му следва посещение на Интер на 4 януари.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР