Наставникът на Наполи Карло Анчелоти беше в настроение след победата

...
Наставникът на Наполи Карло Анчелоти беше в настроение след победата
Коментари Харесай

Анчелоти бе в настроение за шеги със Златан

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти беше в въодушевление след успеха на своя отбор с 2:0 над Верона в Серия А и се закачи с репортерите след последните изявления на Златан Ибрахимович. Именитият италиански експерт съобщи, че по някое време през днешния ден двамата ще се чуят във връзка възможен трансфер.

Повод за хумора стана скорошно изявление на 38-годишния швед, че би се радвал, в случай че може да заиграе в Наполи, изключително под управлението на Анчелоти, с който към този момент са работили дружно. „ Още довечера (визира нощес – б.р.) ще му се обадя и ще му кажа, че го чакаме! Изпитвам голяма благосклонност към него, видях, че той вкара 29 гола в 30 мача в МЛС. Утре (днес – б.р.), откакто сме се чули, ще ви уведомя по какъв начин е минало”, с усмивка съобщи 60-годишният ментор.

Той не скри и задоволството си от видяното в дуела против Верона. „ Към сегашния миг е значимо да демонстрираме стабилност и зрялост. И от двете видях в този мач. На тактическо равнище когато се браним против 4-4-2, не демонстрираме правилния тайминг при придвижванията си и крайните бранители прекомерно бързо се изстрелват напред. Това оставя пространства. През второто полувреме водехме в резултата и затова те не се стрелкаха толкоз доста напред.”

„ Кризата при Милик? Мисля, че голът, който той означи за националния си тим беше ключът. Той промени неговите въодушевление и убеденост. Милик имаше някои фитнес проблеми, в този момент е възобновен и си възстановява формата”, добави Анчелоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР