Наставникът на Монтана ВК, Даниел Пеев, отдаде заслуженото на своя

...
Наставникът на Монтана ВК, Даниел Пеев, отдаде заслуженото на своя
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Мога само да поздравя моя отбор


Наставникът на Монтана ВК, Даниел Пеев, отдаде заслуженото на своя тим, макар провалянето с 1:3 против Хебър.

„ Мисля, че би трябвало да поздравя моя тим, демонстрираха сърце и себераздаване. Имахме много проблеми с травми преди мача, само че играчите демонстрираха всичко от себе си през днешния ден “, стартира наставникът на Монтана.

„ Първите два гейма играхме доста добре. Основната разлика пристигна от самостоятелни прояви на тима на Хебър в последните точки, да вземем за пример сервисите на Ляфтов. Така измъкнаха първите два гейма. Чисто игрово мисля, че ние доминирахме в 3-тия гейм, а те в 4-тата част “. Мисля, че стана прекрасен и равносилен мач “.

„ Ще преценим по какъв начин ще изиграем идващия мач. На блок бяхме положителни. На посрещане се справихме добре, без значение, че крайните ни нападатели не са на равнището на тези на Хебър. Смятам, че Максим Крескин направи добър мач, израстването му е очевадно “.

„ Искам всички играчи да са здрави, с цел да може да имаме цялостен тим. Има някои основни играчи, които са си извоювали това добро име. Те дават успокоение на момчетата, макар че през днешния ден един Любослав Симеонов се оправи на извънредно високо равнище “, приключи Пеев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР