Наставникът на Монтана Атанас Атанасов говори пред chervenkarton относно предстоящото

...
Наставникът на Монтана Атанас Атанасов говори пред chervenkarton относно предстоящото
Коментари Харесай

Атанасов: Долу-горе съм наясно със състава за Левски, срещу всички отбори имаме шанс

Наставникът на Монтана Атанас Атанасов приказва пред chervenkarton по отношение на идното възобновяване на шампионата.

" Завръщаме се здрави и без травми от Турция и това е най-важното. Възстановяването след интервенция на Марио Кирев също върви добре. Нямаме други травми, всичко е съвършено. Дали сме свършили това, за което отидохме в Алания, считам, че да, само че то ще си проличи в мачовете, които ни предстоят през пролетния дял от шампионата. Момчетата се стараха в тренировките, не се оплакваха от натоварванията и това, което си бяхме сложили като задания го изпълнихме ", стартира треньорът.

" Нека не звучи като факсимиле, само че в тези контроли резултатите не са значими. В тях срещнахме тимове от елитните шампионати на Русия, Украйна, Сърбия, Северна Македония и Косово. Видя се, че във връзка с мощ, експанзия и на експедитивност изоставаме, освен ние, само че и останалите тимове, които бяха на подготовка там – Арда, Славия, ЦСКА 1948... И единствено с един час подготовка дневно няма да стане ", добави той.

" Новите попълнения се положителни футболисти, уповавам се с тях тимът да бъде по-силен. Само Адам Буджамаа, който се причисли финален към лагера в Алания, малко е поизостанал в подготовката, само че в двете контроли загатна за качествата, поради които го привлякохме. Други нови няма да взимаме, то няма и за по кое време, тъй като шампионата чука на вратата. Изключително съм удовлетворен от младият вратар Петър Петров. Показа доста положителни качества за своите години и ще разгадавам на него ", изясни Атанасов.

" Определено има интерес към наши футболисти, става въпрос най-много за чужденците Давид Кики, Раян Сенхаджи и Бари Билал. Това обаче си е приоритет на управлението, в случай че те преценяват можем да се разделим с някои от тях. Използвам случая да благодаря на кмета Златко Живков и на президента Румен Панайотов, че ни предоставиха такива прелестни условия за подготовка. От тук нататък ще бъдем ние длъжниците и това сме си го говорили с момчетата. Трябва да печелим точки и да осъществим задачата, а тя е опазване на статута на Монтана в efbet лига ", призна той.

" Вече съм долу-горе наясно с 11-те за гостуването на Левски. Дано сме здрави. Искам обаче да подчертая, че при мен няма запаси и титуляри, който се старае в тренировките през седмицата, той ще играе. През пролетта за нас няма лек мач, всичките са тежки и виновни. След Левски сме домакини на ЦСКА 1948, след това гостуваме в Пловдив на Ботев и по-късно е районното дерби с Ботев (Враца). Аз съм уверен, че нашият тим има своите шансове против всеки противник ", безапелационен е Атанасов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР