Наставникът на Миньор Перник Христо Янев използва профила си в

...
Наставникът на Миньор Перник Христо Янев използва профила си в
Коментари Харесай

Ицо Янев изрази гордостта си от Миньор Перник с уникално видео

Наставникът на Миньор Перник Христо Янев употребява профила си в Twitter, с цел да изрази възхищението си от представянето на „ чуковете” против Септември София. Както е известно, двата тима стартираха мача в Перник между тях в кошмарни метеорологични условия и съдиите решиха да отсрочат срещата след първото полувреме. Дотогава „ чуковете” водеха с 1:0.

Попадението бе дело на Божидар Васев, който с неповторимо осъществяване матира стража на столичани Николай Банков с удар от доста далечна отдалеченост. Топката закупи страховит летеж след шута с левия крайник на Васев и направи беззащитен излезлия напред вратар на Септември.

Авторитетното футболно издание 433 даже показа обява за попадението в своята страница с подзаглавие: „ Но може ли да го направи в…” в композиция с дъждовна емотикона.

Лично Янев 'ретуитна' обявата на 433, пишейки в своя профил. „ Без коментар. Изключително горделив съм от това неповторимо показване. Моят тим, Миньор Перник. Чудесна работа, момчета. Невероятен и неповторим миг. Уау”, бе коментарът на последния треньор, донесъл трофей в историята на българския гранд ЦСКА.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР