Наставникът на Милан Стефано Пиоли определи жребия за 1/8-финалите на

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли определи жребия за 1/8-финалите на
Коментари Харесай

Пиоли: Трябва да покажем много високо ниво срещу Тотнъм

Наставникът на Милан Стефано Пиоли дефинира жребия за 1/8-финалите на Шампионската лига против Тотнъм като сложен, добавяйки, че чака конфликтът сред двата отбора да е равносилен.
 Ливърпул против Реал Мадрид и ПСЖ - Байерн още на 1/8-финалите в ШЛ Ливърпул против Реал Мадрид и ПСЖ - Байерн още на 1/8-финалите в ШЛ
“Това ще бъдат сложни мачове против мощен отбор, воден от управител, който ни познава. Това ще бъде съществено предизвикателство, което желаеме да изиграем с огромна убеденост. Дали съм удовлетворен от жребия? Не съществуват съвършени тимове. Нашето равнище би трябвало да бъде доста високо и да играем с убеждението, че можем да преодолеем и този кръг. Милан има отрицателна статистика против британските тимове в исторически проект, само че ще се опитаме да дадем най-хубавото от себе си. Как е Златан Ибрахимович? Неговото възобновяване върви добре. Ще забележим какво ще стане сред в този момент и февруари. Надявам се да разполагам с най-хубавия вероятен състав против Тотнъм, само че към момента е прекомерно рано, с цел да мислим за това. Оставаме фокусирани върху шампионата. 

Антонио Конте? Той е страховит треньор, който е спечелил толкоз доста на всички места. Той дава ясна еднаквост на своя тим. Тотнъм са много компактни и проведени с доста мощни самостоятелни играчи като Хари Кейн, Хюн-Мин Сон, Деян Кулушевски и Иван Перишич. Много от тях познават Милан и италианския футбол. На хартия мисля, че ще бъде равносилен конфликт. Нивото на Премиър лийг е доста високо, само че в този момент има и три италиански тима в елиминациите. Ще играем първия мач вкъщи и това ще бъде фактор, тъй че би трябвало да се оправим добре ”, разяснява Пиоли на днешната си конференция.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР