Наставникът на Милан Стефано Пиоли беше категоричен, че отборът му

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли беше категоричен, че отборът му
Коментари Харесай

Пиоли: Ако Залцбург очакват да повторим мача с Торино, ще останат разочаровани

Наставникът на Милан Стефано Пиоли беше безапелационен, че тимът му ще играе единствено за победа против Република България Залцбург в Шампионската лига, която да класира тима му за елиминациите на шампионата. Той също по този начин разяснява новия си контракт, който подписа през вчерашния ден със период до 2025 година.

“Класиране за елиминациите би означавало доста за нас, защото е нашата цел през сезона. Осигурихме си тази опция. Отборът знае по какъв начин да се оправи с тези огромни дуели, играли сме значими и тежки мачове. Разочаровани сме от неделната загуба, само че в този момент има само централизация за утрешната среща.  Дали ще играем най-малко за тъждество? Не сме способни да мислим за това да пестим сила на терена и да сме в очакване. Имаме навика да нападаме и би трябвало да го създадем добре с гъстота и баланс. Залцбург могат да са рискови в контраатаките, само че би трябвало да играем по този начин, както знаем. 

Рафаел Леао ми се стори добре, ухилен и фокусиран. Беше много елементарно да проучваме утрешния мач. Ако съперникът ни чака да повторим мача с Торино, ще остане отчаян. Успяваме да се надигнем от загубите, тъй като сме мощен отбор, който има полезности и огромна мотивация. Знаем какви компликации ни чакат в този мач. Залцбург нямат проваляне като посетители. Ние обаче имаме мощни играчи и ще играем пред нашите почитатели. Мога да ви кажа, че имаме всички карти, с цел да се оправим добре

Отбелязах си кой от играчите ме поздрави за новия контракт, и кой - не. Много съм благополучен от преподписването. Благодарих на шефовете и на играчите, без които това нямаше да е допустимо. Това е миг, в който да покажем, че пътят, по който сме поели, ни кара да израстваме. Имаме огромно предпочитание да прогресираме. Оцених това, че клубът възобнови договора ми не за една година, а за по-дълъг интервал. Това е знак за нашите визия и съдействие, както и за опитите ни да създадем Милан все по-голям и по-голям. Наистина оцених удължаването на съглашението и единствено мога да благодаря на притежателите. Винаги съм се чувствал почитан и ценѐн ”, разяснява Пиоли на днешната си конференция. 

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР