Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг беше казано, че

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг беше казано, че
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг критикува и нарече заблуден след коментари след загубата на Манчестър Юнайтед в дербито

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг беше казано, че е " подведен " след мненията си след провалянето в дербито в неделя.

Червените дяволи направиха пътешестване до Етихад, с цел да се изправят против локалните противници и настоящ първенец Манчестър Сити и макар че поведоха, останаха без нищо, откакто тимът на Пеп Гуардиола завоюва с 3-1. Скоба на Фил Фодън и късен удар на Ерлинг Хааланд бяха задоволителни, с цел да подсигуряват, че чудесният гол на Маркъс Рашфорд не значи нищо в последна сметка.

Сити сподели преобладаваща доминация, с 27 удара към вратата против трите на Юнайтед, както и лъвския къс от притежанието на топката. Въпреки това, Тен Хаг затрупа похвали на своя страна на цялостно работно време, настоявайки, че са можели да завоюват мача, в случай че не бяха „ дребните маржове “ и съобщи, че Червените дяволи се пазят „ брилянтно “.

Бившият Челси звездата и изтъкнат специалист Крис Сътън даде безапелационен отговор на теорията на Ten Hag след мача. Говорейки в подкаста It...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР