Наставникът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, похвали футболистите си

...
Наставникът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, похвали футболистите си
Коментари Харесай

Гуардиола: Горд съм с моя отбор

Наставникът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, похвали футболистите си за представянето им против Копенхаген в първи осминафинал в Шампионска лига. Снощи „ жителите ” се постановиха с 3:1 и значително си осигуриха място в идващия стадий, като се има поради, че в реванша англичаните са домакини.

“Изиграхме доста добър мач. Страхотно е, че играхме на толкоз високо движение. Бяхме търпеливи, изчаквахме точния миг. Гордея с моя тим, само че към момента нищо не е свършило. Третият гол ни оказа помощ доста и се надявам да довършим работата пред нашите почитатели и да продължим в идващия кръг ”, разяснява Гуардиола.

„ Основната ни задача беше да не усложним възможностите си за класиране напред. Допуснахме гол, който можеше да избегнем, само че от време на време се стават такива неща. Важното е, че реагирахме добре и вкарахме втори гол преди почивката. Всички знаем какво случи с Байерн и Манчестър Юнайтед на този стадион. Мачовете против Копенхаген могат да бъдат доста сложни и напрегнати, по тази причина зададохме толкоз високо движение ”, сподели още испанският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР