Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев бе повече от доволен след

...
Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев бе повече от доволен след
Коментари Харесай

Стоев: Очаквах доста повече от Ботев Пловдив

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев бе повече от удовлетворен след огромния триумф на тима му с 3:0 като хазаин на Ботев Пловдив. Треньорът призна, че е очаквал по-сериозна опозиция от противника, но ненапълно е било обяснимо равнището на Ботев, който има „ наум” за мача за Купата на България, който му следва.

„ Днес бяхме по-силният отбор през първото полувреме най-много. Имаше въодушевление и създадохме остри набези. Целта бяха да са повече, само че чаках да ни е по-труден мача. Ботев е уравновесен тим, само че и те имат едно на разум за Купата на България. Затрудниха ни въпреки всичко до някаква степен. През втората част пък за нас беше едно положително продължение на първото полувреме. Имахме обстановки, само че не съумяхме. Тогава пристигна позиционен футбол от наша страна и не доста заостреност в офанзивата. Когато водиш с 2:0, е задоволително, защото резултатът е задоволяващ”, стартира той.

„ Доволен съм от последните резултати на тима, защото ни липсваха головете преди мача с Левски. Последните два мача вкарахме пет гола, имаме потребност да играем по този метод. Всеки футболист, когато не вкара в поредност от мачове, е обикновено да не се усеща убеден на терена. Затова са нужни тези победи, защото са с положително цифрово изражение”, подчертава Стойчо Стоев.

„ Донякъде сме спокойни с петточковата преднина, само че имаме доста съществени мачове. Сега имаме три следващи гостувания, които няма да са лесни, само че активът ти дава малко по-голямо успокоение, само че зависи от нас всичко. Трябва да изиграем идните мачове на равнище и да пристигна моментът, в който ще бъдем извънредно спокойни”, продължи треньорът на седемкратния първенец у нас.

„ Можем да подобрим равнището и това не са празни думи от моя страна. Надявам се идващите мачове да покажем още по-добро лице. Имаме качествени футболисти и всеки мач би трябвало да демонстрираме класата си. Показвайки я, ще дойдат по-лесно победите”, приключи Стойчо Стоев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР