Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев разкри, че Клаудиу Кешерю няма

...
Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев разкри, че Клаудиу Кешерю няма
Коментари Харесай

Голям удар за Лудогорец! Две от звездите на тима аут срещу Еспаньол

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев разкри, че Клаудиу Кешерю няма да вземе присъединяване в утрешния мач с Еспаньол от груповата фаза на Лига Европа. Яцек Горалски също ще пропусне мача с испанците, само че Генчев е убеден, че двамата ще бъдат заместени по най-хубавия метод от техните съотборници.

" Стартирахме доста добре, само че на следващия ден ни чака сложен мач против добър тим. Не ни заблуждава това, че Еспаньол не се показва доста добре в Испания. Те смениха треньора си. В последния мач трансформираха и метода си на игра. Искат да преобладават по време на целия мач. Трябва да се противопоставим на това тяхно държание. Винаги е добре, когато стартираш с две победи. Това дава в допълнение самочувствие на целия тим, само че е и задължаващо. Надявам се с поддръжката на публиката нашите футболисти да покажат своите благоприятни условия ".

" Отговорността е доста по-голяма и всички чакат да се класираме в идната фаза. Действително Еспаньол е най-тежкият противник за нас. Повечето футболисти съумяха да се възстановят. За страдание, Яцек Горалски и Клаудиу Кешерю няма да могат да вземат присъединяване в утрешния мач. Имаме задоволително футболисти, които да ги заместят. Излизаме да играем за победа, само че в груповата фаза всяка една точка е значима. Ако приключим наедно, няма да е ненадейно ".

" Утре ще забележим кой ще размени Драгош Григоре. Рано е да приказваме за единадесеторката. Не мисля за върховете. Интересува ме всеки идващ мач. Ако победим Еспаньол, значително ще предрешим крайния излаз в групата ". Лига Европа 3 кръг, четвъртък 24 октомври  Лудогорец 19:55предстои  Еспаньол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР