Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че го е срам

...
Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че го е срам
Коментари Харесай

Треньорът на Лудогорец ядоса Кирил Домусчиев: Срам ме е от този отбор!

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев съобщи, че го е позор от представянето на „ зелените “ при загубата с 0:2 от косовския Балкани в първия прелиминарен кръг на Шампионската лига.
Бившият народен селекционер на България и Босна още няма отговор за слабата игра.
“ Не съм още, това е огромната въпросителна, само че мачът е минал. За жал изиграхме неприятен мач, аз персонално усещам позор от това показване, само че загубите са част от футбола. Трябва да продължим напред.
Най-важното е да намерим повода за какво сме играли по този метод, изключително през първото полувреме. Дали е имало подценяване? Трябва да се отговори на този въпрос, може и да е имало, само че в днешния футбол не можеш да подцениш никой. Видяхте.
И преди мача споделих, че това е един много добър тим, класирането му в Лигата на конференциите предходната година не е по никакъв начин инцидентно. Видяхме сами, изключително след 20-ата минута през вчерашния ден през първото полувреме. Лош мач за нас, би трябвало да излезем бързо от тази обстановка.
Естествено, че нещата са поправими – имаме още 90 минути. Ще създадем всичко допустимо да наваксаме двата гола. В петък имаме мач за състезание, а в сряда 11 боеца, които от първата минута ще дадат повече от максимума си “, сподели Ивайло Петев на летището в Пловдив при завръщането на отбора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР